Over ons

Houtbouw Zeeland is een volwassen professioneel bedrijf, gespecialiseerd in prefab dakkapellen en houtskeletbouw. Al onze producten worden in onze werkplaats onder perfecte omstandigheden gefabriceerd en daarna eventueel gemonteerd op de bouwplaats.

We werken regelmatig seriematig voor grote bouwbedrijven en woningbouwverenigingen. Maar we leveren ook maatwerk voor particuliere klanten. In beide werkvelden hebben wij een ruime ervaring.

Kwaliteit, transparantie en een eerlijke prijs zijn kernwaarden die bij ons hoog in het vaandel staan. Om deze waarden te waarborgen kijken we vooruit. De bouw verandert immers doorlopend. Denk daarbij bijvoorbeeld aan nieuwe technieken, nieuwe ontwerpen en andere inzichten.

Het personeel van Houtbouw Zeeland heeft vele jaren bouwervaring, is vakkundig en gedegen bouwkundig opgeleid. We zijn in het bezit van aannemerspapieren om constructieve veranderingen uit te voeren.

Middels een persoonlijk voorgesprek bespreken we uw wensen en maken vervolgens een offerte op maat. Natuurlijk werken wij alleen met A-klasse bouwmaterialen om hoogstaande kwaliteit te garanderen. De gebruikte materialen, onze kennis, kunde en expertise zorgen ervoor dat u jarenlang kunt genieten van uw product.

U kunt op deze site informatie vinden over ons bedrijf en onze producten. Wanneer u graag persoonlijk advies wilt, kunt u contact opnemen voor een vrijblijvende inmeting bij u thuis of op locatie.